luni, 13 septembrie 2010

Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania protestează împotriva corupţiei din educaţie cu ocazia începerii anului şcolar 2010-2011




Şcoala ce poartă numele cărturarului ardelean devenită templu al corupţiei.
950.000.000 de lei vechi fraudă demonstrată în expertiza contabilă.



Cerem reducerea corupţiei din sistemul educaţional cu 25%. În felul acesta nu va mai fi nevoie de reducerea salariilor profesorilor.

Nu uitaţi că şi noi avem copii care trebuie să mănânce, să se îmbrace şi să meargă la şcoală cu rechizite!

În sistemul educaţional se fac averi impresionante: inspectorii si directorii corupţi dobândesc în fiecare an terenuri, case, maşini şi kilograme de bijuterii de "familie".

Statul român nu mai poate plăti munca cinstită, dar poate cumpăra păpuşi de milioane de euro.

Statul român poate plăti însă un numar triplu de agenti secreţi faţă de perioada lui Ceauşescu (atunci erau 15.000, acum sunt peste 40.000).

Statul român se împrumută la F.M.I. ca să cumpere păpuşi stâmbe, să plătească interceptări de zeci de milioane de euro şi să împuşte câini.

Cuza şi Spiru Haret cred că se răsucesc în mormânt la ce se întâmplă în învăţământ. Gheorghe Şincai şi-ar şterge numele de pe instituţia care a fraudat banii elevilor.

Cuza a creat un sistem naţional de educaţie în condiţiile în care nu existau şcoli. Mă refer la clădire, acoperiş, nu mai spun tablă sau cretă. Nu existau fizic învăţători şi profesori şi cu toate acestea a reuşit.

Genocidul trebuie oprit acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu