vineri, 9 noiembrie 2012

Din nou despre corupţie şi abuz la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală

La Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Bucureşti corupţia şi abuzul sunt la ele acasă. De la profesori infractori care seduc elevele prin promisiuni de căsătorie pentru a avea relaţii sexuale sau vând scutiri elevilor până la profesoare care joacă în piese erotice împreună cu elevele.
 
 Iată şi ultimele isprăvi ele directoarelor Coţovanu Sorina şi Dumitrescu Carmen împreună cu gaşca de cartier: Preda Claudia, Şerbănescu Ioana, Gheorghe Monica, Miloş Doina şi proapăt titularizata fără concurs, Cristescu Floriana. Cele 7 femei (importante) au încălcat legea, iar Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" are de plătit o nouă despăgubire de 2000 RON (oare din banii cui ne intrebăm noi). Din nou incompetenţa managerială îşi dă mâna cu abuzul şi corupţia, însă de această dată va fi fost "la fel" (cum spunea Miloş Doina în sensul că se va încălca de fiecare dată hotărârea judecătorească). Sunt de plătit deocamdată 2000 RON (deci nu este la fel !). Dar vor mai fi şi alte despăgubiri.Extras din:
Decizia Tribunalului Bucureşti faţă de
Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”
din 9 martie 2012

Solutie: Admite acţiunea. Anulează fişa de evaluare a reclamantului profesor RIEGLER CORNELIU aferentă anului şcolar 2008-2009. Obligă pârâtul să refacă procedura de evaluare în vederea acordării calificativului anual, cu luarea în considerare a întregii documentaţii referitoare la activitatea didactică a reclamantului în perioada 2008-2009. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică din 09.03.2012.


Extras din:
Decizia Curţii de Apel Bucureşti din 7 noiembrie 2012
faţă de recursul declarat de
Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”

Solutie: Respinge recursul declarat de Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”, ca nefondat. Obligă Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” la plata a 2000 lei, cu titlu de despăgubire pentru judecată, către intimatul RIEGLER CORNELIU. Pronunţată în şedinţă publică din 07.11.2012.
Irevocabilă.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Interviu cu Mircea Dogaru despre alegerile din SUA

Interviu cu Mircea Dogaru despre alegerile din SUA

7.11.2012, 16:33
Alegerile din SUA s-au încheiat cu victoria lui Barack Obama. Domnul colonel Mircea Dogaru, istoric şi scriitor, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din România, ne-a vorbit în interviul exclusiv pentru Vocea Rusiei despre ce înseamnă pentru România realegerea lui Obama.
Vocea Rusiei: Credeţi că se va schimba ceva în relaţiile dintre SUA şi Ţările din Europa de Est, în particular România?Mircea Dogaru: Răspunsul nostru este următorul: Speranţa noastră a fost să câştige Obama, pentru că mizăm pe detensionare, pe logica militarilor şi a Pentagonului, cealaltă variantă pe noi speriindu-ne că ar fi fost posibil să se reescaladeze situaţia conflictuală din Orientul Mijlociu, să se ajungă la o politică dură în ceea ce priveşte Marea Neagră şi în ceea ce priveşte relaţiile Statelor Unite cu Rusia. Faptul că Obama şi-a adjudecat victoria prin votul electorilor ne dă speranţe de mai bine, de colaborare în continuare. Ca analişti politici, ca istorici, am apreciat gestul preşedintelui Rusiei, noi am considerat o mare lovitură de imagine în sprijinul lui Obama declaraţia de susţinere a lui Mitt Romney, pentru că poporul american este intoxicat de zeci de ani cu imaginea unei Rusii, Uniunea Sovietică înainte, apoi Rusia, adversarul de bază, ceea ce nu este deloc adevărat, şi asta în mintea noastră a adus milioane de voturi lui Obama. Apreciem adevărata inteligenţă şi adevărata diplomaţie.
Sursa: Vocea Rusiei.