vineri, 21 iunie 2013

La Colegiul "German" Goethe trafic de influenţă pentru notele beizadelelor româneşti - culisele unui scandal cu iz penal

Cazul Familiei General de Miliţie Lipă - reclamă nota beizadelei care învaţă ca "german" deşi este român, la un colegiu pentru etnici germani din Bucureşti,  Colegiul German Goethe. Deşi liceul este german metodele de conducere sunt pur româneşti ca şi personajele care trag sforile. Lipă şi Petrescu au devenit peste noapte nepoţii lui Bach şi Mozart.

Doamna General de Interne 

Colegiul/Liceul Goethe şochează prin numărul de etnici români, dar care se autoproclamă germani.
Un caz evident este cel al familiei general de Miliţie Lipă. Lipă reclamă nota propriei beizadele în cel mai pur spirit românesc al pilelor, cunoştinţelor şi relaţiilor ceea ce trădează o dată în plus că nu sunt etnici germani.

Se ştie că statul român şi-a vândut de mult etnicii germani pe sume de mii sau zeci de mii de mărci germane bucata. România post-comunistă a exprimat "adâncul regret" (un fel de regrete veşnice) şi a cerut iertare pentru vânzarea etnicilor germani atât Germaniei (că să ne primească în UE), cât şi etnicilor germani vânduţi la bucată.

Cum beizadelei - copil de general, Ministerul de Interne, nu te joci cu oamenii "legii" - i-a ieşit doar media 9 la logică (beizadeaua nefiind vreun premiant), fam. general (miliţie) Lipă ne-a anunţat că va face intervenţii (cu "tupeu" domnu Lipă?) "la Pricopie" (bănuim că este vorba de dl. Remus, ministrul Educaţiei cu profesori infractori şi a celor care seduc elevele şi primesc calificativul "foarte bine" chiar daca elevele s-au sinucis după).


                                                                    Domnul "Remus",
                                         Ministrul "Educaţiei" şi Corupţiei care se învaţă din Şcoală


Anchetă la Colegiul Goethe din Capitală. Parintii s-au folosit de acte false pentru un loc în şcoală.

 

Colegiul Goethe, asaltat de românii nemţi. Strania explozie a etniei germane în Capitală şi culisele unui scandal penal 

Preluare după  HotNews.ro


Sursa foto: Agerpres

Actorul Mihai Calin sustine ca a depus plangere penala impotriva conducerii Colegiului German Goethe din Bucuresti si a parintilor care au dat declaratii notariale pe proprie raspundere ca sunt etnici germani, dar despre care spune ca nu le pot dovedi. Calin afirma ca a incercat sa isi inscrie copilul la Colegiu, dar ca nu mai prindea loc decat daca se declara de etnie germana. "Adica daca faceam un fals in acte publice, la fel ca trei sferturi dintre parintii care si-au inscris copiii aici", sustine actorul. Directoarea Colegiului, Cristina Popa, a declarat pentru HotNews.ro ca are "dubii" referitor la etnia celor inscrisi, dar a precizat ca nimeni nu poate dovedi eventuale falsuri. "Anii trecuti erau cam 30 de etnici germani, anul acesta au fost 300", a declarat ministrul Educatiei, Catalin Baba. El sustine ca ministerul "nu are cum sa spuna daca o persoana este etnic german sau nu".
  • Surse din sistem susţin că plăţile ilegale (şpaga) pentru facilitarea intrării în Colegiul German Goethe ajungeau anii trecuţi la 5.000 de euro pentru admitere şi continuau până la finalizarea studiilor. 

7 comentarii:

  1. Astfel de părinţi trebuie lămuriţi că odraslele lor nu pot primi note nici pe rezultatele părinţilor şi nici pe banii lor. Daca vor aşa ceva există univerităţi specializate de diplome pe bani. Astfel de beizadele educate ca prinţişori ajung mai târziu să omoare oameni pe trotuar şi să primească 3 ani cu tradiţionala suspendare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai este general de ministerul de interne adica ministerul coruptiei cu uniforma coruptiei. doar ei controloeaza tot sistemul spagilor din ro. la fel isi cresc si copiii, eri cred ca li se cuvine tot. un meeting la MI este indicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acesti generali care sunt corupti si corup la randul lor pentru ca ei vor media 10 in loc de 9 pentru o beizadea de 7, poate 8, ne umilesc oamenii. Ei trebuie să înţeleagă BINE BINE DOMNU LIPĂ că pentru orice fac VOR PLĂTI altfel decât îs obişnuiţi şi că nu vor uita pedeapsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil ca s-au dat si spagi, nu stiu si nu ma pot pronunta in aceasta privinta.
    Insa pot sa va certific ca, nefiind etnic german, mi-am inscris cei doi copii la o gradinita cu predare in germana si, mai tarziu, acestia au dat test de cunoasterea limbii germane, la intrarea in clasa I, la Colegiul Goethe.
    Au luat testul, fara nici o spaga, apoi au fost premianti, tot fara nici o spaga si fara nici macar o ora de meditatie. Acum baiatul este deja la studii in Germania si fata se pregateste sa plece tot acolo, evident, fara nici o spaga!...
    Concluzia: la Colegiul Goethe sunt inca invatatori si profesori cum erau odata la majoritatea liceelor romanesti - adica buni profesionisti, care-si fac meseria cu daruire si pricepere.
    Nu am cuvinte suficiente pentru a le multumi tuturor celor de acolo, tuturor celor care mi-au instruit si educat copiii!
    Sa le dea Dumnezeu sanatate si puterea de a rezista, in continuare, ca oameni cinstiti, onesti, dedicati meseriei, in acesta societate romaneasca debusolata, mintita si manipulate, din 1989 incoace, de tot soiul de politicieni fara scrupule, fara onoare si fara dragoste de tara!

    Rinciog Dumitru
    dumitru_rinciog@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi cum aţi reusit sa-l inscrieti "nefiind etnic german"? Eu stiu ca trebuie cel putin o declaratie notariala pe propria raspundere cu privire la faptul ca parintii sunt etnici germani. Oricum şpaga a devenit o regula la scoala, spital, primarie, etc. Exceptiile sunt de cartea recordurilor. POate ar trebui sa-i anuntati.

      Ștergere
  5. Cred ca aveti informatii gresite sau insuficiente in legatura cu admiterea la aceasta scoala.
    Deoarece numarul etnicilor germani care-si inscriu copiii la aceasta scoala sunt de ordinul a 2-3 familii/clasa, evident ca Scoala Germana nu poate subzista fara a admite si elevi de alta nationalitate. Conditia este ca acestia sa cunoasca limba germana.
    De aceea, majoritatea elevilor din Colegiul Goethe sunt de etnie romana si nu germana.
    Este posibil ca elevii de etnie germana sa nu fie obligati sa dea acel test si sa fie admisi numai pe baza dovezii de nationalitate.
    De aici, probabil, bataia pe "adeverintele" de nationalitate!...Unii parinti nu vor sa riste ca odraslele lor sa fie respinse la test si prefera sa dea declaratii false.

    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  6. atata timp cat cei care iau examenul de admitere nu vad care este problema .

    RăspundețiȘtergere